Welkom bij Elifeda Beauty te Almelo
Enhancing your natural beauty
    Foto's

    Hieronder een aantal foto's van mijn werk en mijn salon.


    Naam
    E-mailadres
    Opmerkingen
    Vul onderstaande captcha in.
    Dit is een verplicht veld
    Wimperextensions One by One
     Wimperextensions One by One

     Wimperextensions One by One

      

     In januari heb ik de Cursus Wimperextensions One by One met goed gevolg afgerond bij Nail XL te Hengelo. Na uitgebreide training bied ik vanaf 1 april de behandeling aan. Ik werk met het merk Blink. Hieronder wat informatie over Blink. Tijdens de behandling krijg je van mij uitgebreide uitleg en instructies mee naar huis, dit voor het behoud van je mooie Wimperextensions. Voor de prijzen, zie de prijslijst.

     Blink

     Blink eyelashes zijn gemaakt van koreaans PBT (Polybutyleentereftalaat) en worden met de hand geproduceerd. Door de wijze van fabricage en het gebruikte materiaal zijn de lashes nauwelijks van natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en voorzien van de perfecte glans. De krul en lengte van de extensions zijn geproduceerd volgens Blink’s eigen onafhankelijke wetenschappelijk onderzoek. Er is een grote diversiteit aan krullen, diktes, lengtes en kleuren, zodat het voor iedereen mogelijk wordt een unieke attractieve persoonlijke stijl te creëren.

      

     • J-Curl – Komt het meest overeen met natuurlijke wimpers, creëert het meest natuurlijke resultaat
     • B-Curl – Ziet eruit alsof de wimpers met een wimperkruller gestyled zijn
     • C-Curl – Een zachte krul met een vrij natuurlijk verloop, de meest gebruikte krul
     • D-Curl – De meest scherpe krul, ideaal voor een excentrieke uitstraling
     • L-Curl – De wimpers hebben een groter hechtingsoppervlak en daardoor iets meer stevigheid

      

     Theoretisch zijn de lengtes van wimperextensions in 3 categorieën onder te verdelen. Lengte 6 t/m 8 mm zijn ideale lengtes voor in de ooghoek. De meest voorkomende lengtes zijn echter 9 t/m 12 mm, hiermee wordt vooral het middelste gedeelte van alle wimpers gevuld. De overige lengtes, 13 t/m 20 mm worden met name gebruikt voor het creëren van een echte glamour look.

      

     De dikte van een natuurlijk wimperhaartje is gewoonlijk 0,07 tot 0,08mm. Wimperextensions bestaan in dikte 0,10 – 0,15 – 0,20 – 0,25 – 0,30 mm. In Europa worden 0,15 en 0,20mm het meest gebruikt, terwijl in Azië extensions van 0,10 en 0,15 het meest populair zijn.