Welkom bij Elifeda Beauty te Almelo
Enhancing your natural beauty
    Foto's

    Hieronder een aantal foto's van mijn werk en mijn salon.


    Naam
    E-mailadres
    Opmerkingen
    Vul onderstaande captcha in.
    Dit is een verplicht veld
    Wimperextensions One by One
     Nagelbijten

      

      

     Schaamt u zich voor u afgekloven nagels? Niet meer nodig. Elifeda Beauty biedt u de mogelijkheid aan om van het nagelbijten af te komen.

      Het nagelbijtarrangement bestaat uit 6 behandelingen en ziet er als volgt uit:

      

     Week 1: U komt voor de eerste keer in de salon. Uw wensen worden besproken en u krijgt de eerste set. De eerste keer worden de nagels niet te lang gemaakt, omdat u dit niet gewend bent en ze dan veel sneller kapot gaan door stoten etc. Na de eerste behandeling krijgt u een flesje nagelriemolie en een vijl mee, zodat u de nagelriemen minimaal 1 keer per dag kan oliën en eventuele haakjes of oneffenheden wegvijlen. Ook wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later.

      

     Week 2: U komt terug in de salon. De nagels worden nagekeken en eventuele reparaties worden uitgevoerd. Na de controle wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor wederom een week later.

      

     Week 3: Inmiddels zijn we twee weken verder en komt u weer terug in de salon. Doordat het bijten is gestopt zijn de nagels al een heel eind gegroeid. De nagels van een nagelbijter groeien in het begin een stuk sneller als die van niet-nagelbijters. U krijgt deze week dan ook een volledige nabehandeling. De nagels worden opnieuw gedaan en u kunt eventueel kiezen voor een ander kleurtje. Ook wordt wederom een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later.

      

     Week 4: U komt weer terug in de salon voor een controle. De nagels worden weer nagekeken en gerepareerd. Na de controle wordt er wederom een nieuwe afspraak gemaakt voor een week later.

      

     Week 5: U komt weer terug in de salon voor een nabehandeling. Inmiddels zijn we al een aantal weken op weg en zullen uw eigen nagels een stuk langer zijn. U zult inmiddels ook gewend zijn aan het hebben van nagels en we kunnen deze keer de nagels iets langer laten. Ook kunt u weer kiezen voor een ander kleurtje. Er wordt wederom een nieuwe afspraak gemaakt, nu voor twee weken later.

      

     Week 7: U komt terug voor weer een nabehandeling. Deze keer heeft u geen controle tussendoor gehad. Hierna gaan we opbouwen naar 3 weken.

      

     Week 10: U komt terug voor een nabehandeling. Inmiddels zitten de nagels drie weken.

      

     Week 13: U komt voor de laatste behandeling van het traject. U heeft inmiddels de nagels er drie weken op zitten. Er zijn nu twee opties:

     1. Ik verwijder de acrylnagels en verzorg uw eigen natuurlijke nagels.

     2. Ik geeft een nabehandeling van de nagels. U kunt daarna een vervolgafspraak maken voor een nabehandeling tegen het reguliere tarief voor 3 tot 4 weken later.

     Als cadeau krijgt u van mij gratis nailart ter afsluiting van het arrangement©.