Welkom bij Elifeda Beauty te Almelo
Enhancing your natural beauty
    Foto's

    Hieronder een aantal foto's van mijn werk en mijn salon.


    Naam
    E-mailadres
    Opmerkingen
    Vul onderstaande captcha in.
    Dit is een verplicht veld
    Wimperextensions One by One
     Acrylnagels & Gelpolish

     Acrylnagels  

      

     Acrylnagels zijn kunstnagels op basis van een vloeistof vermengd met een poeder.

     Door acryl vloeistof te vermengen met acrylpoeder wordt er een bolletje gevormd. Dit bolletje kan op de nagel worden aangebracht en vormt een acrylnagel. Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk type nagel.

     Kleuren acrylnagels

     Acryl kan met verschillende kleuren worden aangebracht. U kunt kiezen voor één kleur (roze) of er kan gebruik gemaakt worden van een acrylpoeder, zodat er een gekleurde nagel ontstaat. Ook is het mogelijk om de vrije rand in een kleur te doen, bijvoorbeeld de witte rand ( French Manicure ). Tot slot kan er een kleur aangebracht worden over de Acryl met Gelpolish. Dit is de meestgebruikte optie.

     Acrylnagels onderhouden

     Als u acrylnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken dient de acrylnagel opgevuld te worden. De oude laag acryl wordt gevijld en een nieuwe laag acryl wordt toegevoegd.

      

     Gelpolish LoveNess


     Nagellak die afbladert? Dat is verleden tijd!

     Na het aanbrengen en een basecoat worden de nagels dun gelakt met 1 a 2 laagjes Gelpolish en deze worden uitgehard onder een UV of LED lamp. De nagel wordt afgelakt met een duurzame topcoat. De Gelpolish blijft minimaal twee weken goed zitten en bladert niet af. Gelpolish is geschikt voor zowel de natuurlijke nagel als een acrylnagel.

     Het is ook mogelijk om Gelpolish aan te brengen op de teennagels. Zo heeft u minimaal drie weken mooi gelakte teennagels, ideaal voor als u op vakantie gaat! Bij de behandeling van de teennagels worden uw teennagels gevijld en voorzien van een kleur naar keuze of een French manicure. 

      

     Rebecca Fernhout©